Over mij

Graag stel ik me voor aan iedere golfer.

Mijn naam is Isi Zejnulahu, ik ben getrouwd met Jenny. Samen zijn we de ouders van 3 prachtige kinderen. In 1968 ben ik geboren in het huidige Kosovo. In 1990 kwam ik naar Nederland gekomen om mijn handbal carrière voort te zetten.

Na twee seizoenen als handbal professional in Waalwijk te hebben gespeeld ben ik naar Friesland verhuisd. In Friesland heb ik de golfsport ontdekt en is golfen mijn passie geworden. Inmiddels ben ik gecertificeerd PGA A-professional en ben ik werkzaam geweest op de golfbanen van Leeuwarden, Zwolle, Nicolaasga en Roden.

Golfen is mijn passie en ik breng dolgraag mijn enthousiasme en het plezier wat ik hieraan beleef over op andere mensen. Naast de techniek, die uiteraard als voorwaarde geldt voor het kunnen spelen van het golfspel, heb ik aandacht voor de mens die de golfclub in de handen heeft. Hierin schuilt mijn filosofische aard en de interesse in de mens. Ieder persoon is uniek voor wat betreft de motoriek maar ook zeker op het gebied van mentaliteit. Dit is voor mij steeds het uitgangspunt: de basisvaardigheid techniek met daarbij veel aandacht voor mentale processen, misschien wel de belangrijkste sleutel tot succes bij golfen. Ik probeer met oog voor de persoonlijke mogelijkheden, het beste uit iedere golfer te halen, of dit nu in een privéles of in een groepsles is.

Tot gauw, Isi