Primeur in Nederland! Cobra King F7 One Length

De revolutionaire ijzers van Cobra King F7 One Lenght zijn als eerste in Nederland bij ons verkrijgbaar.

Alle King F7 One Length clubs beschikken over de lengte van een ijzer 7, dezelfde lie-angle en hetzelfde swinggewicht. De clubhoofden zijn speciaal ontwikkeld om een constante balvlucht en gapping te bieden (afstanden tussen de ijzers), terwijl de lange ijzers makkelijker slaan en dus minder afwijking hebben dan hun ‘normale’ tegenhangers.
De sets worden gecompleteerd door One Length Specialty wedges met 56 en 60 graden loft en natuurlijk dezelfde lengte als de andere ijzers.

Dit maakt het spel simpeler, want in tegenstelling tot ijzers in variabele lengtes kan met de King F7 One Lenght volstaan worden met 1 setup en 1 swing.

Iedere speler heeft wel zijn favoriete club en voor de meesten is dit de ijzer 7. Met de King F7 One Lenght ijzers zul je veel vertrouwen in je spel vinden, je speelt namelijk met elke club in de tas alsof het je vertrouwde ijzer 7 is.

Overtuig uzelf en kom de Cobra King F7 One Lenght zelf uitproberen. Ervaar het zelf!