Elke slag efficiënter met SkyTrak

Met SkyTrak kunt u tijdens de les onmiddellijke feedback krijgen bij elke slag. SkyTrak geeft de meting weer vanaf de tee en ook vanuit het perspectief vanaf de plek waar de bal op de grond terecht komt en verder rolt.

SkyTrak digitale statistiek

Een SkyTrak meting laat de clubhead snelheid, balsnelheid, lanceerhoek, backspin, side rotatie, carry en de totale afstand van elke slag. Het toont ook hoeveel graden uit het midden van de bal de bal de afslagplaats verlaat en hoeveel graden uit het midden de bal tot stilstand komt. Je kunt in een ogenblik zien of je swing van binnen of van buiten was en hoe de vlucht was. Deze informatie is zowel visueel als in digitale uitlezing weergegeven.

Na een aantal schoten kun je eenvoudig een gemiddelde uitlezen. En uiteindelijk je consistentie. Je kunt bepalen welke lanceringshoek en balsnelheid de grootste afstanden genereren. Alle shots zijn zichtbaar op het scherm. Door de digitale uitlezing van de parameters krijg je een goed idee van de gemiddelde vlucht en afwijking van het centrum.

SkyTrak is nieuw bij Isigolf. Binnenkort verschijnen op deze website de trainingsprogramma’s die zullen worden aangeboden met SkyTrak.